top of page
bgImage

Babyvoetreflexmassage

Een moment onverdeelde aandacht 


Aanraking is pure liefde

Voordelen babyreflexmassage

  • Het kan ingezet worden bij diverse problemen ter ondersteuning (onrust, veel huilen, krampjes, tanden krijgen).

  • De ontwikkeling van het lichaamsbesef van je baby zal ondersteund worden.

  • En ook jij als mama of papa zal de lichaamssignalen van je baby nog beter leren kennen; het bevordert de natuurlijke hechting

  • Ook voor slechte slapers bieden de massagetechnieken vaak verlichting. Baby's slapen na een behandeling vaak als een baby ;-)

  • Het is vooral leuk; een echt ontspannen moment waarin je echt met je onverdeelde aandacht bij je baby kan zijn. Je zal merken dat dit jullie verbinding te goede komt. 

Babymassage cursus 

Verbinden, aaien, strelen, contact maken en liefhebben: dat is wat je doet met een massage voor je baby! Met recht een moment van onverdeelde aandacht te noemen. Het is zo fijn om te zien hoe je baby geniet, en je zal zelf ook enorm genieten van dit moment samen. Naast dat een babymassage vooral leuk is om te geven is het ook goed voor de ontwikkeling en hechting van je baby.

Bij Bliss Birth wordt de door Floor Tuinstra ontwikkelde babyvoetreflexmassage aangeboden.  Het voordeel is dat deze rustgevende behandeling aan de behoeften van de baby kan worden aangepast en meestal slechts 1.5 tot 5 minuten duurt (per massagegreep). Hierdoor kan je de behandeling makkelijk overal even vlug toepassen, ook onderweg, op reis of bijvoorbeeld als je ergens staat te wachten en je baby onrustig is. Omdat het zo praktisch is, wordt deze vorm van massage vaker naderhand toegepast door ouders dan normale babymassage.

babymassage cursus Utrecht
babymassage Utrecht, babymassage cursus Utrecht, Bliss Birth

Waar

Voor de massagecursus kom ik bij jou thuis, op 2 momenten dat het goed uitkomt voor jou en je kind.

De investering bedraagt € 125 euro. Ik neem een professionele pop mee waar ik je de massage op voor doe. Zo kan jij direct aan de slag met je eigen baby'tje.

Een aantal maal per jaar vindt er een groepscursus plaats. Deze kan je ook zelf samenstelling met bijvoorbeeld een paar vriendinnen. Deze duren anderhalf uur en is nog een half uur om met een kopje thee na te praten. 

Ervaringen van ouders en baby's. 

Onze dochter Juliette heeft na haar geboorte in november 2019 een erg moeilijke start gehad en je merkte dat zij erg onrustig was. Sabine kwam bij ons om haar te masseren en je merkte directe dat Juliette heel relaxed werd. Ik kan het iedereen aanraden!

Stefan en Pamela


Denk ook eens een cadeaubon voor de babymassage; het ideale, duurzame kraamcadeau om te geven.

De bon wordt geleverd met een heerlijk flesje Weleda buikjesolie. Een superleuk cadeau! 
Contact: mail naar sabine@blissbirth.nl of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

bottom of page