top of page
Pregnant

Een doula. Voor de dag van je leven.

Een nieuw begin.

Moeder worden. Er als vader bij zijn. De overweldigende hemelse liefde. Het rauwe proces. Een geboorte is veelomvattend. Het gaat over je essentie, je mens-zijn. Het leven. In al zijn naaktheid. Alle maskers vallen weg en jij wordt echt. Mens in een lichaam dat leven geeft. Een proces wat je met zo veel mogelijk liefde, bewustzijn en aandacht wil omgeven. Ik ben Sabine, en ik ben Doula. Ik weet hoe ik met mijn ZIJN jou kan ondersteunen in dit proces. In mijn werk als geboortewerker hebben ik honderden koppels een lichtje mee kunnen geven in één van de meeste spannende, verbazende , wilde en soms ook pijnlijke ervaring die moeder worden is. Er is geen plek waar je je zelf meer tegen komt dan in een bevalling. Ik kijk eruit jou te ontmoeten; in alles wie en hoe je bent. 

Voor wie ?

Voor jou. De jij die met je partner (of alleen) van deze waanzinnige levensveranderende ervaring de beste ervaring wil maken. Een ervaring die je uitnodigt in je kracht, je levenlust, je lichaam en mens-zijn te komen. Er is niets te vergelijken met een geboorte en ik ben er voor jou. 

Mijn naakte waarheid 

Voordat ik moeder was leefde ik in illusies. Ik dacht dat ik mijzelf moest maken. Dat mijn werk en leven uit doen zouden moeten bestaan. Na een lang en intens transformatieproces heb ik vele lagen van gemaaktheid los mogen laten. Het mooie is dat de geboorte van mijn zoon Césander de initatie was van dit proces. Nadat ik mijzelf daar daadwerkelijk ontmoet had kon ik niet meer weglopen voor wie ik BEN. Een krachtig, stralende, intens mens dat graag anderen dient. Ik doe dat graag in de vorm van Doula. Als geboortewerker had ik de eer vele koppels en zwangere vrouwen te mogen begeleiden in hun eigen proces naar overgave, kracht en verbinding. Ik ondersteun jullie daar zó graag in.

​Wat mag je van mij verwachten: ​Een gedegen achtergrond in de geboortezorg; ik werk sinds 2018 als HypnoBirthing docent, ik heb mijn eigen praktijk in zwangerschapsbegeleidingen, ik masseer als geen andere, en ik ben zeer onderlegd in coachend afstemmen en voelend aanwezig zijn. Als je van mijn diensten gebruik maakt weet dan dat ik je begeleid van a tot z. Ik werk op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau, zonder dat het ooit zweverig wordt. Het doel is dat het altijd meer gaat kloppen en dat je niet verdwijnt in spirituele valkuilen. Met de voetjes op de grond (of in mijn handen) , hands-on en hoofd erbij houden. ​Ik ben opgeleid als massagetherapeut, Hypnotherapeut, HypnoBirthingdocent, Shantalbabymasseuse, coach, voetreflex, draagconsultent (draagdoek) en door het leven zelf. Ik ontwikkel mij graag met en door anderen: daar waar te leren valt ben ik. En als Doula ben ik geboren om dit door te geven aan jou! 

Jouw geboorte; jouw keuze- jij investeert in de start van een nieuw leven; de enige dag in je leven die je écht nooit meer vergeet. 

Welk pakket je ook kiest ; wat je altijd krijgt is mijn volledige aandacht, aanwezigheid, kundigheid en rust.

Een pakket is altijd inclusief:

  • geboortevoorbereiding (met partner) 2 bijeenkomsten; wat gaan we doen? Wat zijn de wensen? Wat heb je nodig? 

  • Ik sta tussen de sessies klaar voor je via telefoon, mail en app.

  • gebruik bevalbad

  • gebruik Elletens

  • Yoni massage olie (om zelf het perineum te masseren)

  • Bestanden die je thuis kan luisteren voor de beste ontspanning

  • Fijn en bewust pakket voor na de geboorte! Cadeautjes voor jou, je baby en de nieuwe papa/ of andere moeder) 

 

Wanneer je je pakket gekozen hebt, ben ik er voor je  (live, telefonisch en via whats's app door de verdere fases van je zwangerschap.

Als Doula ben ik vanaf week 37 beschikbaar voor de geboorte van jouw kindje! ik blijf bij je tot je baby geboren is en jullie er klaar voor zijn het avontuur samen verder aan te gaan. 

Een doula is een beslissing voor het begin van het leven van jullie baby.

Wil jij kennismaken om te kijken of ik de doula ben die past bij jullie?
Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Neem contact op. Ik ontmoet je graag! 

Bedankt voor je bericht!

bottom of page