top of page
bgImage
Een buitengewoon gesprek

Het bewustzijn van je kindje

Afstemming; een gesprek in de energie op het niveau van de ziel. 

Omdat ik tijdens mijn eigen zwangerschap, spontaan, contact had met mijn zoon, en ook informatie doorkreeg over zijn persoonlijkheid, hoe het met hem ging, en hij mij ook zijn naam doorgaf, ben ik mij na de geboorte gaan verdiepen in hoe ik dit ook voor andere vrouwen vorm kan geven. Dit heeft ertoe geleid dat ik een opleiding tot Luisterkindwerker ben gaan doen. Mijn aangeboren sterke intuïtie en mediamieke mogelijkheden hebben in deze opleiding vorm gekregen. In deze opleiding heb ik geleerd op de energie van een ziel af te stemmen en zo met hem of haar gesprek te gaan. 

Een eenmalige Luisterkindafstemming kan op elk moment plaatsvinden. Bij vragen die je hebt over je baby, peuter of grotere kindje. Maar ook vooral jezelf kan een afstemming heel waardevol zijn, bijvoorbeeld bij vragen over welke richting je in wil in het leven, hoe je beter voor jezelf kan zorgen etc. Zeker in de transformatie naar moeder kan het zeer ondersteunend werken. 

Bij een eenmalige afstemming maak ik, op een willekeurige moment, contact. Dit gaat op afstand en via een foto. In deze afstemming kan ik dan antwoord op een aantal vragen krijgen die jij/jullie, mij van te voren hebben doorgemaild.  

Waarom een afstemming op je kindje als je zwanger bent?

Met een afstemming kunnen jullie als ouders alvast kennis maken met jullie kindje en beleven jullie deze bijzondere tijd richting de geboorte nog bewuster. Een reden voor een aanvraag kan zijn dat je je nog meer verbonden wilt voelen met de baby in je buik, maar de aanvraag kan ook te maken hebben met het feit dat de omstandigheden niet optimaal zijn (voor jou of je kindje) en je je hier zorgen om maakt. Een afstemming  kan ook aangevraagd worden als je gewoon heel benieuwd bent naar wat je kindje wil vertellen. Kindjes in de buik hebben een hele pure, zachte energie en kunnen al prachtige boodschappen geven. Bijvoorbeeld om de ouders gerust te stellen en vertrouwen te geven, om te laten weten waar de ouders deze periode extra op mogen letten of wat hij of zij in de eerste weken na de geboorte nodig heeft. Een heel bijzonder cadeau voor jezelf!

NB. Er worden geen uitspraken gedaan over gezondheidsaspecten (ziekte, overlijden of afwijkingen) of andere medische factoren (zoals de manier van bevallen). Ik luister alleen naar jouw kindje in je buik en vertel wat zijn beleving is. Ook wordt het geslacht van de baby niet voorspeld. Een energie kan als mannelijk of vrouwelijk aanvoelen en dan spreek ik van ‘hij’ of ‘zij’. 


Voorbeelden van vragen van ouders:

  • Heeft ons kindje zin in het leven hier?

  • Waar kan ik op letten als moeder om goed in mijn vel te blijven zitten

  • Is het tijd voor ander soort werk?

  • Hoe voelt mijn kindje zich?

  • Ik ben vaak misselijk en chagrijnig, of erg gestrest, merkt ons kindje daar iets van?

  • Ligt ons kindje goed en kan ik nog iets doen, zodat hij zich lekker blijft voelen?

  • Zijn er dingen waar we op kunnen letten als ons kindje geboren is?

  • We wilden eigenlijk geen kindje meer en nu ben ik toch zwanger. Hoe ervaart het kindje dit?

  • Wat merkt ons kindje van de onderzoeken en de echo's?

Contact: mail naar sabine@blissbirth.nl of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

bottom of page