top of page
bgImage

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Hypnobirthing Utrecht

Cursusdata 2024 klik hier

Cursus hypnobirthing Utrecht bij Bliss Birth

Of het nu je eerste, tweede, derde of vierde kindje is: zwanger zijn én bevallen is en blijft spannend. Een cursus Hypnobirthing Utrecht bij Bliss Birth helpt je van deze spanning (en misschien wel angst) af. Samen werken we aan ademhalings- en ontspanningstechnieken en leer je hoe je minder pijn kunt ervaren tijdens de weeën. Bovendien komt ook de rol van je geboortepartner (zoals je partner, een goede vriendin of je moeder) aan bod. Zo stellen we een geboorteplan op en oefenen we enkele massage- en visualisatietechnieken. Door je partner actief te betrekken bij de cursus en de zwangerschap, zal hij of zij je optimaal kunnen steunen tijdens de bevalling.


Hypnobirth Utrecht: mooie locatie, intiem gezelschap

De cursus hypnobirth Utrecht vindt plaats op een mooie locatie en wordt altijd gegeven in een intiem gezelschap. Doordat er maximaal 7 stellen deelnemen aan de cursus, kun je rekenen op voldoende persoonlijke aandacht. Voor stellen die liever nog meer privacy ervaren, kan Bliss Birth ook een privé cursus organiseren. De hypnobirth cursus duurt 4 avonden van 2 tot 2,5 uur. Daarnaast kun je tijdens de cursus rekenen op ondersteuning via de e-mail of telefoon. Je kunt de cursus op elk moment van je zwangerschap volgen. Mocht je langer dan 34 weken zwanger zijn, informeer dan bij Bliss Birth naar de mogelijkheden voor een “stoomcursus”. Ook bij last minute stress helpt Bliss Birth je namelijk graag op weg naar een ontspannen bevalling.


Meer informatie over hypnobirthing in Utrecht

Het doel van Bliss Birth is om elke vrouw een ontspannen, mooie bevalling te laten beleven. En of je nu angstig bent, gespannen bent of gewoon optimaal voorbereid wilt zijn op de bevalling: de cursus is leerzaam én ontzettend leuk om samen met je geboortepartner te volgen. Goed om te weten: de cursus van Bliss Birth is inclusief mooie hand-outs, een ontspannende MP-3, en eindgesprek na de geboorte. Wil je meer informatie over hypnobirthing in Utrecht? Neem dan direct contact met Bliss Birth op via de e-mail, WhatsApp of telefoon. 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar sabine@blissbirth.nl of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

bottom of page