top of page
bgImage

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Zwangerschapsmassage Utrecht

Niets zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap. Om een lekker te ontspannen, goed in je lijf te zakken of je vermoeide spieren te ondersteunen.  Echt een cadeautje voor jezelf en je baby. 

De massages van Bliss Birth zijn vooral gericht op ontspanning, het 'leegmaken' van je hoofd en bewust te ervaren wat er in je zwangere lijf gebeurt! Uiteraard gaat alles in overleg en kijken we wat jij het prettigst vindt. 
Ik werk met de heerlijke oliën en edelstenen van Drops of Heaven om jouw behandeling tot een 'Touch of Heaven' te maken. 

Tevens werk met een Custom Craftsworks tafel; de beste tafel op de markt, met uitsparingen voor buik en/of borsten. Zo kan jij weer eens heerlijk op je buik kan liggen. Je zwangere buik wordt ondersteund met een speciale band. 


Ik ben onder andere opgeleid bij Holos, en heb bij de Wellness academie mijn opleiding tot zwangerschapsmasseuse afgerond. Volgend jaar ga ik verder met de verdiepende opleiding tot massagetherapeut bij Esoterra. 

Kosten

Massage 45 min € 50

Massage 60 min € 62

Massage 75 min € 77

Denk eens aan de cadeaubon van Bliss Birth.

Een fijne (fysieke of digitale) bon in te wisselen voor een zwangerschapsmassage of post-partum massage .

Een heerlijk cadeau om te geven en te ontvangen!

Ik masseer vanaf 12 weken zwangerschap. Heb je bepaalde klachten? Overleg dan met je verloskundige of een massage geschikt is voor jou. 

De praktijkruimte aan huis is in Zeist (wijk Couwenhoven). Op verzoek masseer ik ook bij jou thuis. Hiervoor geldt een toeslag van €15, exclusief evt. parkeerkosten.  Boek op deze pagina direct je afspraak in! Appen of bellen mag 0644640677. Mail: sabine@bliss-birth.nl

Laat je in de watten leggen tijdens een zwangerschapsmassage Utrecht

Tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezond eten, voldoende uitrusten en goed naar je lichaam luisteren. Optimaal ontspannen en tot rust komen is echter niet altijd even makkelijk. Zeker als je al een kleintje (of twee) hebt rondlopen of nog aan het werk bent schiet het uitrusten er wel eens bij in. Daarnaast kunnen zwangerschapskwaaltjes en je groeiende buik er voor zorgen dat je niet optimaal kunt slapen. Speciaal voor alle dames die zichzelf even in de watten willen laten leggen verzorgt Bliss Birth een heerlijke zwangerschapsmassage Utrecht.


Zwangerschapsmassages Utrecht op mijn locatie of bij jou thuis!

De zwangerschapsmassages Utrecht vinden plaats op de locatie van Bliss Birth of (op verzoek) bij jou thuis. We bespreken altijd vooraf jouw wensen en behoeftes en kijken goed naar wat jij wel of niet fijn vindt. Belangrijk hierbij is om te weten dat de masseuse, Sabine van Bliss Birth, een opgeleid zwangerschapsmasseuse én moeder is. 


Perfect cadeau: massage tijdens zwangerschap Utrecht

Een massage tijdens zwangerschap Utrecht is iets wat jij jezelf (en de baby in de buik) cadeau zou moeten doen. hoe fijn is het namelijk om echt even optimaal te ontspannen en contact te maken met je buik? Natuurlijk is de massage ook een perfect cadeau om te geven aan een zwangere dame tijdens een babyshower of op elk ander moment tijdens haar zwangerschap. Zwanger zijn is namelijk erg bijzonder en mooi, maar soms ook zwaar en pittig. Dit stukje luxe heeft –wat Bliss Birth betreft- elke zwangere dame dus dubbel en dwars verdiend. 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

bottom of page