top of page
bgImage

Geboorteverwerking

Coaching, kindertolken®, outdoor-lifecoaching en familieopstellingen

Jouw kind heeft een mooie boodschap voor jou! 

En dat was hem dan, de Grand Finale. Jullie hebben er met z'n drieën naar toe gewerkt en jullie wonder is geboren! Wat een heerlijk moment! Naast het grote genieten, moeten jullie vaak wennen aan de nieuwe dynamiek binnen het (bestaande) gezin.; een nieuwe levensfase is aangebroken en de oude verdwijnt. En dat verandert vaak nogal wat. Heftige gevoelens kunnen bovendrijven en er kan een enorme behoefte aan praten (over de geboorte) ontstaan. Vaak voelt het veilig om dit in een professionele setting te doen, want je kan met vragen zitten die je elders niet kwijt kan of wil.

Wat kan ik jou bieden?

Als coach bied ik meer dan een luisterend oor. Hoewel ik mijn intuïtie en gevoel mijn grootste goed is en ik deze zeker als mijn kompas gebruik, maak ik wel graag gebruik van methodische werkwijze om dingen inzichtelijk te maken. Intuïtief én pragmatisch, dat is de basis van waaruit ik werk. 

Kindertolk®

Ben je heel erg geraakt door iets wat tijdens de geboorte is gebeurd? Huilt je baby veel, drinkt hij/zij niet goed, gaat slapen moeilijk of loop je tegen een ander (onverklaarbaar) probleem aan? Via de Kindertolk-methode maken we direct contact met de oorzaak van het probleem én wordt duidelijk wat er moet gebeuren om tot een oplossing te komen. Een zeer accurate methode, die direct naar de kern gaat! Het is wonderlijk om te zien wat voor boodschappen kinderen voor hun ouders hebben. Ouders en kind zijn zo met elkaar verbonden dat het kan; je kind spiegelt niet alleen je sterke kanten en kwaliteiten, maar laat je ook zien waar oude pijn ligt. Immers, wat jou zo raakt in je kind, zegt ook (en vooral) iets over jou. Er wordt iets aangeraakt dat bewust mag worden.

Jouw spontane verhaal is belangrijk voor de coaching. Daarna zal ik gerichte vragen stellen om eventuele ontbrekende informatie aan te vullen. Het geheel wordt zo letterlijk mogelijk door mij opgeschreven. Als het verhaal compleet is zal ik dit via de methode vertalen. Deze vertaling wordt met jou besproken. Vaak maakt zo'n vertaling al zo veel los, dat de helft van het werk al gedaan is. De inzichten die er verkregen worden zorgen voor een verandering in je eigen gedrag. Je kind reageert daar weer op. Soms lijkt het wel een wondertje hoe dit proces werkt. Je kind is zo fijngevoelig op jou afgestemd en zal met zijn of haar boodschap jou liefdevol verder op weg helpen.

Fijne is dat je kind tijdens dit proces buiten beeld blijft. De Kindertolk methode is geen opvoedmethode en werkt niet met 'trucjes'. Er wordt gewerkt aan een diepgaande, blijvende verandering in bewuste en onbewuste, door verbinding te leggen met delen in jezelf die voorheen onvoldoende werden gezien.

hypnobirthing cursus Utrecht

Coaching aan tafel/familieopstellingen

Heb je behoefte aan meer inzicht in de nieuwe familiedynamiek, ervaringen uit je eigen (vroege) jeugd, hoe deze doorwerken in jouw eigen moeder- of vaderrol? Wil je weten hoe je de dingen op jouw eigen manier kan gaan doen? Door middel van familieopstellingen (met vloertegels of poppetjes) nemen we een kijkje in bestaande en vroegere systemen. Een zeer effectieve tool om snel tot diepe inzichten én oplossingen te komen. 

Outdoor Lifecoaching / Mindwalk® voor moeders

In de maak! UITGEREKENDE DATUM: ZOMER 2020

Een combinatie van bovenstaande methodes is uiteraard mogelijk en blijkt in de praktijk goed te werken!

Contact: mail naar sabine@blissbirth.nl of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

bottom of page