top of page
bgImage
Tijd voor je lijf

En je baby ontspant mee..

Niets zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap. Om een lekker te ontspannen, goed in je lijf te zakken of je vermoeide spieren te ondersteunen. Echt een cadeautje voor jezelf en je baby.

De massages van Bliss Birth zijn vooral gericht op ontspanning, het 'leegmaken' van je hoofd en bewust te ervaren wat er in je zwangere lijf gebeurt! Uiteraard gaat alles in overleg en kijken we wat jij het prettigst vindt. 
Ik werk met de heerlijke oliën en edelstenen van Drops of Heaven om jouw behandeling tot een 'Touch of Heaven' te maken. 

Tevens werk met een Custom Craftsworks tafel; de beste tafel op de markt, met uitsparingen voor buik en/of borsten. Zo kan jij weer eens heerlijk op je buik kan liggen. Je zwangere buik wordt ondersteund met een speciale band. 


Ik ben onder andere opgeleid bij Holos, en heb bij de Wellness academie mijn opleiding tot zwangerschapsmasseuse afgerond. Volgend jaar ga ik verder met de verdiepende opleiding tot massagetherapeut bij Esoterra. 

Let op: de massagepraktijk is in Zeist (wijk Couwenhoven) in mijn praktijk aan huis.

Kosten

Massage 45 min € 55

Massage 60 min € 72

Massage 75 min € 82

Massage 90 min € 98

Denk eens aan de cadeaubon van Bliss Birth.

Een fijne  bon in te wisselen voor een zwangerschapsmassage of post-partum massage .

Een heerlijk cadeau om te geven en te ontvangen!

Appen of bellen mag 0644640677. Mail: sabine@bliss-birth.nl

Echt een geweldige massage gehad! Sabine voelt precies aan wat nodig is en heeft magische handen. Mijn hele lichaam was zacht en ontspannen na de behandeling.

Jolyn

De massage van Sabine was heel fijn en erg ontspannend. Wat me vooral aansprak was de combi van stevige druk, rustig tempo en olie (heerlijke geur!). Sabine straalt oprechte interesse, betrokkenheid en levenswijsheid uit. Ze heeft onwijs veel opleidingen gedaan en die ervaring is voelbaar/merkbaar. Door haar enthousiasme voelde ik me helemaal welkom.

Katrien 

bottom of page