top of page
bgImage

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Babymassage Utrecht

Ultieme tip voor ontspanning: cursus babymassage Utrecht

Een babymassage geven aan je kleintje is de ultieme tip als je kindje onrustig is, slecht slaapt of gewoon als je jullie band nog hechter wilt maken. En wie kan deze massage nou beter geven dan papa of mama? Daarom geven we bij Bliss Birth een cursus babymassage Utrecht aan alle ouders die hun kindje graag optimaal willen laten ontspannen. Met een korte massage zorg jij altijd én overal voor een fijn moment met je kindje. En geen zorgen: de babymassage is niet alleen volledig afgestemd op het lichaam en de behoefte van je kleintje maar ook op zijn spanningsboog. Zo duren de voetreflexmassages vaak maar 1,5 tot 5 minuten.


Cursus baby massage Utrecht bij jou thuis

De cursus baby massage Utrecht wordt gegeven door de ervaren docente Sabine. Zij weet als geen ander hoe het is om kersverse ouder te zijn en voelt bovendien spanning vaak feilloos aan. Hierdoor helpt ze jou verbinding te maken met je kindje en leert ze jullie samen te genieten en te ontspannen. De cursus wordt gegeven bij jou thuis op een tijdstip die jou en je kindje het beste uitkomt. Zo plan je de massage bijvoorbeeld tussen alle slaap- en voedmomenten in en hoef je je geen zorgen te maken over vervoer. Vind je het juist leuk om een cursus te volgen met andere ouders? Kijk dan op welke data de gezellige groepscursus plaatsvindt.


Ideaal cadeau: massage voor baby's Utrecht

De massage voor baby's Utrecht is ideaal om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als kraamcadeau of om ook papa, oma of de oppas meer te betrekken bij de verzorging en verbinding met de baby. Voor meer informatie over de cursus raad Bliss Birth je aan om een kijkje te nemen op de website. Uiteraard kun je als je vragen hebt Bliss Birth ook direct contacteren via de telefoon, e-mail of WhatsApp. Tot slot vind je op de website meer informatie over de overige cursussen die wij geven. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Bliss Birth ook terecht kunt voor een draagconsult of als je behoefte hebt een kindertolk? Het doel van Bliss Birth is namelijk om alle aanstaande en kersverse ouders een mooi en ontspannen begin met hun kleintje te geven!

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar sabine@blissbirth.nl of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

bottom of page